News

Op Internationale Vrouwendag willen we graag onze waarden met u delen. We weten hoe belangrijk het is om vrouwen te ondersteunen, vooral degenen die tegen borstkanker vechten. Daarom zullen we op 8 maart 50% van de opbrengst van alle verkopen doneren aan een stichting Borstkankervereniging Nederland die zich inzet voor deze strijd. Uw aankopen bij ons zullen dus een directe bijdrage leveren aan het verbeteren van het leven van vrouwen. We nodigen u uit om deel te nemen aan onze liefdadigheidsactie en bij ons te kopen op 8 maart.

 

Laten we samen de kracht van solidariteit vieren en iets teruggeven aan de gemeenschap! Op 8 maart, Internationale Vrouwendag, zet Vitalfarma een stap in de richting van het ondersteunen van mensen die getroffen zijn door borstkanker.

Bij Vitalfarma willen we ons steentje bijdragen aan een nobele zaak en we hebben besloten om 50% van de winst van alle verkopen op 8 maart te doneren aan een stichting Borstkankervereniging Nederland die zich inzet voor het ondersteunen van borstkankerpatiënten. We vinden het belangrijk om te laten zien dat we om onze gemeenschap geven en om onze klanten te laten weten dat we ons inzetten voor het helpen van degenen die het nodig hebben.

Door uw aankoop op 8 maart bij Vitalfarma.eu te doen, draagt u bij aan een belangrijke en levensreddende oorzaak. Samen kunnen we een verschil maken en het leven van degenen die getroffen zijn door borstkanker veranderen.

Dus waar wacht je nog op? Koop op 8 maart iets bij ons en help ons bijdragen aan de strijd tegen borstkanker. Samen kunnen we een groot verschil maken en bijdragen aan de ondersteuning van mensen die getroffen zijn door deze ziekte.