Wat is Vitamine D3 ?

Diet Suplements Training

Wat is Vitamine D3 ?
Vitamine D wordt ook wel de ‘zonlicht vitamine’ genoemd, omdat vitamine D door het menselijk lichaam gegenereerd wordt bij blootstelling aan zonlicht.
Maar ook gezonde en gevarieerde voeding zorgen voor de aanmaak van vitamine D. Vitamine D maken we niet snel voldoende aan, vooral in de herfst en wintermaanden is het moeilijk om aan voldoende Vitamine D te komen, de zon schijnt dan immers een stuk minder. Ook met voeding is het lastig om aan voldoende inname van Vitamin D te komen.
Vitamine D is essentieel voor iedereen: vitamine D3 van VitalFarma draagt bij tot het behoud van normale botten en spieren, de normale werking van het immuunsysteem en de juiste opname van calcium en fosfor. Vitamine D3 van VitalFarma staat ook bekend om zijn ondersteuning van een gezond emotioneel evenwicht. Vitamine D3 van VitalFarma is de meest werkzame vorm van Vitamine D. Onmisbaar voor elk.
Een tekort aan vitamine D kan leiden tot een hoger risico op infecties, auto-immuun- ziekten en oncologische en hart- en vaatziekten, symptomen daarvan zijn:
  • Vermoeidheid
  • Spierpijn
  • Gebrek aan energie
  • Droge huid en mond
Vul nu je Vitamine D tekort aan met Vitamine D3 van VitalFarma.
Dit is een voedingssupplement.
Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde,
evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl worden gebruikt. Aanbevolen dosering niet overschrijden.