Calcium VitaalOsteo

Voedingssupplement Calcium VitaalOsteo Vitamine D3 + K2 (MK-7)

Voor ondersteunende behandeling van osteoporoza en calcaltekort.

Voedingssupplement ondersteunt herstel van botten, bijvoorbeeld bij breuken.

Calcium VitaalOsteo 60 tab.

Wist u dat?

  • Calcium – zorgt voor een juiste bloedstolling, een juiste werking van de spieren, de instandhouding van een juist energiemetabolisme en juiste zenuwtransmissie,
  • Vitamine D – helpt calcium en fosfor op de juiste wijze te absorberen en te gebruiken, het calciumgehalte in het bloed op het juiste peil te houden en de spieren, botten en tanden gezond te houden,
  • Vitamine K – helpt botten gezond te houden en draagt bij tot een juiste bloedstolling.

Calcium VitaalOsteo is een voedingssupplement dat calcium, vitamine D3 en vitamine K bevat. Hierdoor biedt dit product uitgebreide en effectieve ondersteuning voor je botten.

Regelmatig gebruik van Calcium VitaalOsteo zorgt voor het behoud van gezonde en sterke botten, verhoogt hun weerstand tegen blessures en beschermt ze tegen demineralisatie. Bovendien is vitamine K, die in dit product zit, essentieel voor de juiste werking van de botten en bloed, terwijl vitamine D een positieve invloed heeft op de opname van calcium en fosfor en het behoud van een sterk immuunsysteem.

Calcium VitaalOsteo is verpakt in handige blisters, waardoor het product langdurig vers blijft en het gemakkelijk en nauwkeurig kan worden gedoseerd. De blisters bieden ook een hoog niveau van hygiëne, waardoor de tabletten beschermd blijven tegen verontreiniging, stof en vocht.

Als je gezonde en sterke botten wilt behouden en osteoporose wilt voorkomen, is Calcium VitaalOsteo de ideale keuze voor jou! Dit product is verkrijgbaar in de vorm van gemakkelijk in te slikken tabletten en biedt gemakkelijke en effectieve ondersteuning voor je lichaam.

Wat veroorzaakt osteoporose?

Botontkalking is een natuurlijk proces, er is dus geen duidelijk aanwijsbare oorzaak te vinden. Wel zijn er ziektes, zoals bijvoorbeeld darm en schildklier aandoeningen, die het proces kunnen versnellen. Ook het gebruik van bepaalde medicijnen zoals corticosteroïden of bepaalde medicijnen tegen epilepsie kunnen hier aan bijdragen. Vrouwen krijgen over het algemeen vaker te maken met osteoporose dan mannen. Dit komt doordat tijdens de overgang bij vrouwen de afname van de botsterkte ineens snel vermindert.

Risicofactoren voor osteoporose zijn:

hoge leeftijd

oestrogeendeficiëntie

erfelijke aanleg

smalle lichaamsbouw

ondergewicht

roken, teveel alcohol, zout en suiker

medicijngebruik (corticosteroïden, cholestyramine, anticonvulsiva)

inactiviteit

Ondersteunt gewichtsverlies – geeft een verzadigd gevoel

Verbeterde stabiliteit van de darmen – bevordert de spijsvertering

Helpt de bloedsuikerspiegel te verlagen

Helpt het cholesterolgehalte te verlagen